Синоптики дали прогноз погоди на вихідні

Читать на русском
На вихідних, 28 і 29 листопада, погода в Україні істотно погіршиться у всіх областях - очікуються заморозки, сніг і похолодання.

На вихідних, 28 і 29 листопада, погода в Україні істотно погіршиться у всіх областях - очікуються заморозки, сніг і похолодання.

Про це інформує Укргідрометцентр.

У суботу, 28 листопада, в Україні йтимуть дощі в більшості областей, крім Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Кримської.

Температура повітря вдень у західних і північних областях становитиме + 2 + 5, а вночі -1 + 3. У східних і південних областях вдень буде + 5 + 14, а вночі -1 + 6. У центрі країни вдень +3 + 7, а вночі 0 + 3.

У Києві йтимуть дощі. Вдень температура повітря складе + 3 + 5, а вночі +1 +3.

У неділю, 29 листопада в Україні випаде сніг в багатьох областях. Дощі будуть в Закарпатській, Запорізькій і Харківській областях. Температура повітря вдень у східних і північних областях становитиме + 3 + 7, а вночі -1 + 2. На заході та в центрі країни днем ​​буде + 2 + 7, а вночі -1 + 2. У південних областях вдень буде + 8 + 12, а вночі -2 + 6.

У Києві в неділю буде йти сніг. Температура повітря вдень складе + 3 + 5, а вночі +1 +3.

Нагадаємо, в п'ятницю, 27 листопада, в Україні очікується мінлива хмарність без опадів. Температура повітря вдень в деяких південних регіонах підніметься до +12 тепла, проте вночі майже на всій території країни очікуються заморозки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: