Уряд у середу розгляне варіанти подальшого карантину

Читать на русском
Завтра Кабінет Міністрів розглядатиме варіанти щодо подальших карантинних обмежень, які запропонує Міністерство охорони здоров'я.
Фото: РБК-Україна

Завтра, 2 грудня, Кабінет міністрів розглядатиме варіанти щодо подальших карантинних обмежень, які запропонує Міністерство охорони здоров'я.

Про це міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов сказав в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Ми чекаємо зараз офіційні висновки Міністерства охорони здоров'я за підсумками реалізації протягом трьох тижнів карантину вихідного дня. Вже на підставі цього будуть ухвалюватися якісь подальші рішення… Я думаю, що ми завтра будемо бачити пропозиції МОЗ і відповідно до цього будемо ухвалювати рішення», – сказав урядовець.

За його словами, результати аналізу, який робив секретаріат РНБО, показали зниження активності українців протягом дня у вихідні.

«Якщо ви подивитеся статистику по зростанню кількості захворюваності, то, звичайно, тижневі показники говорять про те, що йде суттєве уповільнення та фактична стабілізація кількості тих осіб, які захворіли та виявлені», – додав міністр.

Він також зазначив, що в КМУ розглядають варіанти припинення економічної активності, але вони можуть бути скориговані з урахування ситуації в тій чи іншій галузі.

Водночас Немчінов не узявся коментувати інформацію щодо можливого запровадження «інтелектуального локдауну», про який говорять деякі політики.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, що громадський транспорт не планують зупиняти у разі запровадження локдауну в країні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: