Синоптики дали прогноз погоди на п'ятницю

Читать на русском
13 листопада в Україні погода буде прохолодною та без опадів. Температура повітря вдень буде коливатись від 2 до 9 тепла.
Фото з відкритих джерел.

У п'ятницю, 13 листопада, в Україні погода буде прохолодною та без опадів. Температура повітря вдень коливатиметьсясь від 2 до 9 градусів тепла.

За прогнозом синоптиків Українського гідрометцентру, на всій території України очікується мінлива хмарність, а найвища температура спостерігатиметься у південних та деяких західних регіонах.

Прохолодно та без опадів: синоптики розповіли про погодуЗа словами синоптиків, температура повітря коливатиметься від +4 до +9 градусів тепла. Найвищу температуру стовпчики термометрів покажуть в південних і західних областях.

У західних областях температура повітря вдень буде в межах +4 +8 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть +1 +4 градусів.

У центральних та північних областях температура повітря вдень становитиме від +2 до +6, а вночі від -2 до +2.

У південних та східних областях температура повітря вдень прогріється до +4 +9, а вночі вона опуститься до -4 +4 градусів.

У Києві та області сьогодні очікується мінлива хмарність. Температура повітря вдень коливатиметься від +3 до +6, а вночі від -1 до +3.

Нагадаємо, в Антарктиді українську станцію Академік Вернадський замело снігом.

Також Карпати засипало снігом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: