Біля Чорноморська тоне судно Морської пошуково-рятувальної служби

Читать на русском
Біля Чорноморська тоне судно Морської пошуково-рятувальної служби Аметист. Навколо буксира утворилася пляма нафтопродуктів.
Фото - Водний транспорт

На причалі біля Чорноморська тоне судно Морської пошуково-рятувальної служби «Аметист». Навколо буксира утворилася пляма нафтопродуктів.

Як пише «Думська», працівники МПРС відкачують воду з відсіків корабля.

Ліквідація аварії танкера «Delfi»: від затоплення до підняття суднаТанкер «Delfi» практично підготовлений, щоб його прибрали з місця аварії, що сталася наприкінці 2019 року. З чого все почалося та як тривали роботи з підняття судна?

Відомо, що судно не було введене в експлуатацію, але перебував на балансі служби.

«Аметист» збудований у 1977 році. Його довжина 58, ширина 12,6, осадка 4,5 метра. Водотоннажність 1670 тонн. Буксир був на балансі казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба».

Нагадаємо, у вересні в Одесі завершили фінальний етап робіт з підйому затонулого танкера Delfi. Танкер потрапив в аварію під час шторму торк у кінці листопада. Кілька разів з ноього витікало пальне.

«Слово і діло» відстежило тривалу історію ліквідації аварії та підняття судна, яке забруднювало море нафтопродуктами біля одеського пляжу «Дельфін».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: