Маск потрапив до трійки найбагатших людей світу

Читать на русском
Очільник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск посів третє місце в рейтингу найбагатших людей світу, випередивши Цукерберга.
Фото - hromadske.ua

Очільник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск знаходиться на третьому рядку в рейтингу найзабезпеченіших людей світу, випередивши засновника компанії Facebook Марка Цукерберга.

Як свідчать дані Bloomberg Billionaires Index, статки Маска зросли до 110 млрд дол.

Ціна Tesla зросла на тлі подорожчання акцій компанії. Це пов'язано з тим, що 21 грудня Tesla внесли до індексу S&P 500, який об'єднує 500 найбільших американських компаній. 17 листопада акції Tesla виросли на 8,21% – до 441,61 дол. за акцію, а капіталізація компанії становить 418,6 млрд дол.

Перші місця в рейтингу посідають глава Amazon Джефф Безос (185 млрд дол.) і один із творців Microsoft Білл Гейтс (129 млрд дол.). Статки засновника компанії Facebook Марка Цукерберга оцінюють у 104 млрд дол., він посідає четверте місце.

Нагадаємо, «Слово і діло» склало топ-10 найбагатших народних обранців (за даними декларацій за 2019 рік), які, незважаючи на свої доходи, не посоромилися взяти компенсацію за житло.

Раніше Україна потрапила до топ-10 країн за зростанням числа мільйонерів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: