У штаб-квартирі ВООЗ виявили спалах коронавірусу

Читать на русском
У штаб-квартирі Всесвітньої організації охорони здоров’я в швейцарській Женеві виявили спалах коронавірусу – заражено щонайменше 65 співробітників.
Фото: АР

У штаб-квартирі Всесвітньої організації охорони здоров’я в швейцарській Женеві виявили спалах коронавірусу – заражено щонайменше 65 співробітників.

Про це з посиланням на відповідний електронний лист із внутрішнього обігу ВООЗ повідомляє АР.

Зазначається, що більшість інфікованих працювали дистанційно і не становили загрози для оточуючих.

Водночас, 5 випадків зараження було виявлено серед тих, хто продовжував працювати в офісі. Роул Томас, який очолює ділові операції в ВООЗ, зазначив, що четверо з цих п’яти – члени однієї команди, а п’ятий інфікований мав з ними безпосередні контакти.

Речниця ВООЗ Фара Дахлалла підтвердила точність інформації про кількість випадків, але заявила, що агентство охорони здоров'я ООН ще не визначило, чи відбулося розповсюдження саме в офісі Організації.

Нагадаємо, раніше у ВООЗ повідомили, що ситуація із поширенням коронавірусної інфекції на планеті покращиться до березня 2021 року.

Також ми писали, що Україна зможе отримати першу партію випробуваної, безпечної та зареєстрованої вакцини від коронавірусної інфекції вже у другому кварталі 2021 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: