Степанов на собі перевірить ефективність COVID-протоколу

Читать на русском
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, у якого підтвердився коронавірус, хоче на собі перевірити протоколи лікування хвороби.
Фото Слово і діло

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, у якого підтвердився коронавірус, хоче на собі перевірити, як працюють «шляхи пацієнта» і протоколи лікування хвороби.

Про це глава МОЗ повідомив в відеозверненні на сторінці в Facebook в неділю, 15 листопада.

Епідемія COVID-19: чи зміниться ставлення українців до здорового способу життяЕпідемія коронавірусу не змінить ставлення українців до звичок здорового способу життя через економічні причини, вважає експерт.

«Весь час пандемії я дивився на ситуацію з COVID-19 очима лікарів. Тепер є можливість пройти цей шлях в ролі пацієнта. Оцінити і на власному досвіді перевірити, як працюють маршрути пацієнта і протоколи лікування. Я планую пройти весь цей період, як звичайний пацієнт, фіксувати всі етапи і відразу, разом з командою Міністерства охорони здоров'я, шукати шляхи вирішення проблемних питань», - заявив Степанов.

За словами глави МОЗ, він щодня буде ділитися в соціальних мережах інформацією про свій «шлях пацієнта», виявляти і вирішувати гострі проблемні питання, які виникають в роботі медичної системи.

Нагадаємо, 14 листопада стало відомо, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: