МОЗ назвало регіони з найгіршою епідситуацією

Читать на русском
Найгірша ситуація із поширенням COVID-19 на Буковині, Житомирщині та Хмельниччині.  Найнижчий показник захворюваності у Кіровоградській, Дніпропетровській та Луганській обл.
Фото - tvoemisto.tv

На п'ятницю, 13 листопада, ситуація із поширенням COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві.

Згідно з даними МОЗ, найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень - на Буковині, Житомирщині та Хмельниччині.

До послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення: у Чернівецькій області – 652,1 (+), у Житомирській області – 604,2 (+), у Хмельницькій області – 537,8 (+).

Найнижчий показник захворюваності: у Кіровоградській області – 118,8 (-), у Дніпропетровській області - 166,1 (+) і у Луганській області – 203,0 (+).

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 11 787 осіб, зафіксовано 172 летальних випадки, 6 155 пацієнтів одужали.

Загалом за весь час пандемії в Україні захворіло 512 652 людини, з них 233 849 видужали, летальних випадків — 9317.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: