На Криті почали евакуацію населення через повінь

Читать на русском
Грецький острів Крит накрили сильні зливи. Рятувальники почали евакуйовувати населення, а також відкачувати воду з будівель.
Фото - Ekathimerini.

У вівторок, 10 листопада, грецький острів Крит накрили сильні зливи. Рятувальники почали евакуйовувати населення, а також відкачувати воду з будівель.

Як повідомляється, пожежна служба була змушена відкачувати воду з десятків будинків і підприємств в Херсоніссосі та інших частинах грецького острова. Муніципальні служби також були спрямовані на допомогу в порятунку людей, які опинилися в затоплених підвалах і транспортних засобах, пише Ekathimerini.

Крім того, пожежна служба звернулася до громадян, які проживають в районах, схильних до повеней, з проханням перебратися у більш високі райони. Зокрема, заклик стосується мешканців Анісараса, Аналіпсі, Кутулуфарі і Сталіди.

Поки не повідомляється про постраждалих у результаті негоди.

Нагадаємо, у Південній Кореї у результаті повеней і зсувів, викликаних сильними зливами, щонайменше 31 людина загинула, ще 11 осіб вважаються зниклими безвісти.

Також щонайменше 105 людей загинули внаслідок масштабної повені, яка, після сильних злив, накрила центральний В’єтнам. Близько трьох десятків людей зникли безвісти і ще понад 5 мільйонів так чи інакше постраждали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: