У Греції вводять локдаун на три тижні

Читать на русском
Греція вводить локдаун з 7 по 30 листопада на тлі зростання захворюваності COVID-19. До кінця листопада буде введена заборона на переміщення, а також закриті магазини.
Фото з відкритих джерел.

Греція вводить локдаун з 7 по 30 листопада на тлі зростання захворюваності COVID-19.

Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, пише Gazzetta.gr.

«Червона», «помаранчева», «жовта» та «зелена» зони карантину: де і які обмеженняКабмін оновив епідеміологічне зонування на 14 днів. Хто потрапив у червону зону та де які діють обмеження.

Обмеження набудуть чинності в 6 ранку суботи, 7 листопада. Рішення було прийнято через те, що за останні п'ять днів було виявлено 10 тисяч випадків хвороби. Загалом у країні з початку пандемії захворіли майже 47 тисяч осіб.

Зокрема, до кінця листопада буде введена заборона на переміщення, а також закриті магазини, крім критичних об'єктів інфраструктури. Більш докладно про обмеження в Греції повідомлять сьогодні ввечері.

За словами прем'єра, всі громадяни, які не будуть без роботи на період локдауна, отримають 800 євро допомоги.

Нагадаємо, в Україні Міністерство охорони здоров'я пропонує Кабінету міністрів посилити карантин. Нові обмеження будуть стосуватися обмеження діяльності зон харчування, дитячих кімнат і розважальних зон у торгово-розважальних центрах.

Як відомо, третій день поспіль антирекорд за кількістю нових випадків COVID-19 в Україні. За добу зафіксували майже 10 тис. нових хворих.

На ранок четверга, 5 листопада, у світі на COVID-19 інфіковано 48 005 784 людей, з них одужало 31 830 497. Кількість померлих зросла до 1 224 111.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: