Кількість жертв землетрусу в Туреччині знову зросла

Читать на русском
Управління з питань надзвичайних ситуацій та стихійних лих Туреччини опублікувало нові дані по числу жертв землетрусу - загинуло вже 113 осіб.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та стихійних лих Туреччини опублікувало нові дані по числу жертв землетрусу - загинуло вже 113 осіб.

Про це в середу, 4 листопада, повідомляють місцеві ЗМІ.

Зросла й кількість постраждалих - 1035. Більшість людей, які звернулися за допомогою до медиків, вже покинули лікарні, але 137 осіб все ще залишаються в лікувальних установах.

Раніше президент Туреччини Тайїп Ердоган повідомив про 110 загиблих.

Руйнівний землетрус зафіксовано в минулу п'ятницю, 30 жовтня. Епіцентр знаходився в морі. Сейсмологи оцінили його магнітуду в 6,6. Після основного удару було понад тисячу повторних поштовхів.

Стихія принесла множинні руйнування в місто Ізмір, де не встояли понад 20 житлових будинків. Досі рятувальники продовжують розбирати завали.

Нагадаємо, землетрус магнітудою в 6,6 балів стався в п'ятницю, 30 жовтня в району Сеферіхісар у Егейському морі. Епіцентр залягав на глибині 16,54 км. Після землетрусу зафіксовано 296 афтершоків, 27 з яких мали магнітуду вище 4.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: