Синоптики прогнозують в Україні дощі та тумани

Читать на русском
У четвер, 29 жовтня, на заході України дощитиме. Температура повітря коливатиметься від 12 до 19 тепла. Вранці місцями — тумани.
Фото - facebook.com/bolotnikov.sv

У четвер, 29 жовтня, на заході України пройдуть дощі. Температура повітря коливатиметься від +12 до +19 тепла. Вранці місцями — тумани.

Згідно з даними Укргідрометцентру, дощитиме у Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях. На решті території України очікується суха та тепла погода. Найвищу температуру стовпчики термометрів покажуть у південних областях.

Як змінювався курс гривні на початку осені в останні 10 роківКурс долара і євро значно виріс в Україні в середині вересня. Якою була ситуація останні 10 років.

У західних областях температура повітря вдень становитиме від +12 до +15, а вночі від +5 до +9 градусів.

У центральних та північних областях температура вдень очікується від +11 до +15 тепла, а вночі вона опуститься до +4 +9.

У східних та південних областях температура повітря вдень буде в межах +12 +19, а вночі стовпчики термометрів покажуть +3 +12 тепла.

У Києві та області сьогодні спостерігатиметься мінлива хмарність. Температура повітря очікується від +11 до +15, а вночі від +3 до +8 градусів.

Нагадаємо, ураган «Зета», який зародився кілька днів тому як тропічний шторм, перетнув Мексиканську затоку та вдарив по південно-східному узбережжю Сполучених Штатів.

Окрім вітру, «Зета» несе з собою також сильні зливи, які можуть спричинити масштабні повені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: