Синоптики дали прогноз погоди на вихідні

Читать на русском
На території України в вихідні, 24 і 25 жовтня, очікується істотне погіршення погодних умов — місцями йтимуть дощі, а на заході стане прохолодніше.

На території України в вихідні, 24 і 25 жовтня, очікується істотне погіршення погодних умов - місцями йтимуть дощі, а на заході стане прохолодніше.

Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентру в п'ятницю, 23 жовтня.

Так, в суботу, 24 жовтня, невеликі дощі накриють західні та північні області України. Температура повітря в цих регіонах буде коливатиметься від +13 до +16 градусів вдень, у Волинській області +12...+14. Вночі очікується +6...+9 градусів, а на Закарпатті до +10.

У центрі та на сході України повітря прогріється до +14...+17 градусів вдень, вночі +7...+10 градусів. На півдні країни збережеться тепла погода - вдень очікується +18...+20 градусів, вночі +10...+12.

У неділю, 25 жовтня, на більшій території країни очікується суха погода. Невеликі дощі можливі на Донбасі, а також в Харківській області.

Температура повітря на заході опуститься до + 9 + 13 градусів вдень, на Закарпатті +13...+ 15. Вночі термометри покажуть +6...+9 градусів. У центральних та Сумській областях буде +12...+15 градусів, вночі +6 ... + 9. У Чернігівській області стовпчики термометрів будуть в районі +10... +12 вдень, +7...+9 вночі. У Харківській, Запорізькій областях та на Донбасі температура повітря прогріється до +14...+17 градусів вдень, вночі +7... +10. На півдні країни очікують +15...+18 тепла вдень, вночі +10...+12.

Раніше в Карпатах оголосили штормове попередження.

Також нагадаємо, синоптики прогнозували заморозки в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: