Стало відомо, коли можуть подорожчати квитки на потяги УЗ

Читать на русском
Укрзалізниця не планує підвищувати вартість квитків для пасажирів у 2020 році і на початку 2021-го.
vchasnoua.com

«Укрзалізниця» не планує підвищувати вартість квитків для пасажирів у 2020 році. Здорожчання також не планується і в першому кварталі 2021-го.

Про це повідомив керівник філії «Пасажирська компанія» УЗ Олександр Перцовський під час брифінгу в четвер, 29 жовтня, передає пресслужба «Укрзалізниці».

Криклій пояснив, чому УЗ дозволила посадку в «червоній» зоніУкрзалізниця відновила продаж квитків на деякі маршрути з червоної зони, де раніше посадка була заборонена.

За його словами, можливе здорожчання квитків в УЗ розглядають з другої половини 2021 року.

«Ніяких підвищень в цьому році не планується, аж до першого кварталу наступного року. Ми поки в дискусії і розглядаємо варіант, що з другої половини наступного року, з другого кварталу можлива певна індексація цін на пасажирські перевезення», - сказав Перцовський.

Представник УЗ нагадав, що з 1 листопада квитки УЗ в вагонах першого класу «Інтерсіті» здешевшали на 15%. Також продовжує діяти система диференціації ціни в залежності від терміну придбання квитків (чим раніше куплений квиток, тим менше ціна).

Нагадаємо, раніше стало відомо, що УЗ може обмежити продаж квитків на поїзди вполовину, якщо такі рекомендації надійдуть від МОЗ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: