З 25 жовтня потяги курсуватимуть за зимовим графіком – УЗ

Читать на русском
З 25 жовтня поїзда Укрзалізниці будуть відправлятися і прибувати з урахуванням переведення стрілок на одну годину назад.

З неділі, 25 жовтня, поїзди «Укрзалізниці» будуть відправлятися і прибувати з урахуванням переведення стрілок на одну годину назад.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

29 років незалежності: зміни в Україні в цифрах і графікахЯк за часів незалежності України змінювалися курс долара, основні ціни, ВВП, розмір зарплати, народжуваність та інші показники.

«Час відправлення і прибуття поїздів в квитках 25 жовтня вказується з урахуванням переведення стрілок годинника. З 25 жовтня 2020 року поїзди на території України будуть курсувати за зимовим часом. Час відправлення та прибуття поїздів в квитках вказується вже з урахуванням цього переходу», - йдеться в повідомленні.

В УЗ нагадали, що в зв'язку з переходом на зимовий час 25 жовтня о 4:00 за київським часом стрілки годинника потрібно перевести на одну годину назад.

При цьому в квитках «Укрзалізниці» вказано вже скоригований графік руху пасажирських і приміських поїздів.

«Тому мандрівникам, які запланували поїздки на цей вихідний день, а також тим, хто буде зустрічати на вокзалі друзів або гостей в неділю, варто бути уважними і своєчасно привести у відповідність час свого годинника», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Україна перейде на «зимовий» час в день місцевих виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: