МАУ припиняє роботу ще 5 закордонних представництв

Читать на русском
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» вирішила припинити діяльність структурних підрозділів у Швейцарії, Іспанії, Італії, Німеччині та Австрії.
Фото - «Слово і діло».

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» вирішила припинити діяльність структурних підрозділів у Швейцарії, Іспанії, Італії, Німеччині та Австрії.

Як зазначено в повідомленні авіакомпанії, таке рішення було ухвалено у зв'язку зі скороченням штату працівників МАУ і зменшенням витрат на представництва.

В ООН підрахували збитки туризму від коронавірусуОтриманий збиток більш ніж у вісім разів перевищує збитки турсектора, понесені у 2009 році через глобальну економічну кризу.

Зокрема, наглядова рада ухвалила рішення про припинення діяльності структурних підрозділів МАУ у Швейцарській Конфедерації, в Королівстві Іспанія, в Італійській Республіці, у Федеративній Республіці Німеччина та в Республіці Австрія.

Раніше компанія припинила діяльність своїх підрозділів у Туркменістані, Узбекистані та Білорусі.

Нагадаємо, Ryanair скасує 10 рейсів з України.

Також, згідно з даними ООН, через коронавірусний карантин туристична галузь по всьому світу за січень-серпень отримала збиток у розмірі 730 млрд дол.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: