Бойовики на Донбасі перевіряють стан своїх полігонів – Міноборони

Читать на русском
Керівництво російських окупаційних адміністрацій дало розпорядження бойовикам на Донбасі перевірити полігони.
mil.gov.ua

Керівництво російських окупаційних адміністрацій дало розпорядження бойовикам на Донбасі розпочати перевірку стану розвитку полігонної інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України у вівторок, 27 жовтня.

Переговори щодо Донбасу: коли відбудеться черговий обмін полоненимиРосія не займатиметься українським питанням через соціальну напруженість у країнах, де Кремль зберігає свій вплив, вважає експерт.

За даними розвідки Міноборони, насамперед перевіряють обладнання пунктів управління, казармений фонд і захисні фортифікаційні споруди від високоточної зброї.

Інспекція здійснюється за вказівкою російських кураторів, заявили у відомстві.

Крім того, у з’єднаннях і частинах 1 та 2 АК оперативного угруповання російських окупаційних військ завершується підготовка до командно-штабних навчань з територіальної оборони під керівництвом командувачів корпусів.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 26 жовтня, на Донбасі зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків.

А віцепрем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков розповів, коли з'явиться законопроєкт про амністію на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: