Згвалтування в Кагарлику: фігуранта відпустили з-під варти

Читать на русском
Колишнього поліціянта Ярослава Левандюка, фігуранта справи про згвалтування в Кагарлику, сьогодні випустили з-під варти.
Фото: hromadske.ua

Колишнього поліціянта Ярослава Левандюка, фігуранта справи про згвалтування в Кагарлику, сьогодні випустили з-під варти.

Таке рішення схвалив Голосіївський райсуд Києва, повідомляє у вівторок, 26 жовтня, Громадське з посиланням на адвоката потерпілої Злату Симоненко.

Сторона звинувачення просила продовжити підозрюваному тримання під вартою, проте суд відпустив Левандюка під цілодобовий домашній арешт. Зараз є тільки резолютивна частина рішення, тобто поки що невідома мотивація суду. Повний текст рішення буде опубліковано 2 листопада.

Симоненко зазначила, що представники потерпілої сподіваються на оскарження цього рішення.

«Для звільнення особи, підозрюваної в особливо тяжкому злочині, з-під варти мають бути обґрунтовані підстави. Що саме змінилося з часу обрання запобіжного заходу і чому змінилася думка судді, не зрозуміло», - сказала Симоненко, додавши, що вона чекає на повний текст рішення.

Нагадаємо, в кінці травня цього року поліціянтів райвідділку Кагарлика Сергія Сулиму і Миколи Кузіва звинуватили в зґвалтуванні жінки, яку вони запросили для допиту.

Пізніше суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці. При цьому штат поліції Кагарлика повністю скоротили.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: