Нові карантинні зони в Україні: хто в «червоній»

Читать на русском
В Україні почали діяти нові зони карантину. У червону потрапили 11 облцентрів. Київ у помаранчевій зоні.
Фото - «Слово і діло».

У понеділок, 26 жовтня, в Україні почали діяти нові зони карантину, які оновила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У «червону» зону увійшли 11 облцентрів: Івано-Франківськ, Миколаїв, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Чернівці, Чернігів.

Послабити карантин знову не готова жодна з областейСтаном на 24 жовтня ситуація з COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України.

До «помаранчевої» зони увійшли: Вінниця, Луцьк, Дніпро, Житомир, Ужгород, Запоріжжя, Львів, Одеса, Херсон, Черкаси, Київ.

В «жовту» - Бровари, Кропивницький, Нова Каховка.

У «зеленій» зоні — всі інші регіони та міста (27 населених пунктів). При цьому тиждень тому їх було 54.

Повний список оновлених карантинних зон оприлюднив на своїй сторінці в Facebook міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні не будуть запроваджувати жорсткий карантин, оскільки це зупинить економіку.

Також прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що Кабінет міністрів не «хоче та не бачить можливості» для впровадження в Україні тотального карантину для протидії поширення коронавірусній інфекції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: