У Таїланді вибухнув газопровід, є жертви

Читать на русском
У Таїланді стався вибух на газопроводі. Відомо, що загинули дві людини, близько 20 осіб — пораненні.
Фото - The Pattaya News.

У Таїланді стався вибух на газопроводі. Відомо, що загинули дві людини, близько 20 осіб — поранені.

Газопровід вибухнув під час передачі газу до промислового маєтку в провінції Самутпракан. Вибух спричинив величезну пожежу в промисловій зоні і почав поширюватися на місцеві домогосподарства поблизу, пише The Pattaya News.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

Місцевим жителям та працівникам промисловості було наказано негайно евакуюватись. Вогонь загасили, проте пожежа пошкодила більше 10 домівок. Причини пошкодження газопроводу розслідуються.

Нагадаємо, в червні в Києві на Позняках у будинку вибухнув побутовий газ. Було пошкоджено 40 квартир одного під’їзду, зруйновано 16 квартир з 4-го по 9-й поверх. П'ятеро осіб загинули.

Пізніше стало відомо, що пошкоджений вибухом будинок на Позняках повністю знесуть. Всі постраждалі в результаті вибуху вже отримали житло.

«Слово і діло» пропонує подивитися, скільки подібних випадків, пов’язаних із вибухом побутового газу в оселях, сталося в Україні з 2016-го до 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: