Колишньому чиновнику Міноборони повідомили про підозру

Читать на русском
Офіс Генерального прокурора повідомив про підозру колишньому заступнику міністра оборони у справі про закупівлю бракованих бронежилетів.

Офіс Генерального прокурора повідомив про підозру колишньому заступнику міністра оборони у справі про закупівлю бракованих бронежилетів.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора у вівторок, 20 жовтня.

Грошей немає, але ви тримайтеся: у 2021 році Міноборони може отримати неприємний прецедентВперше за роки незалежності проєкт держбюджету не передбачає щорічне підвищення фінансування ЗСУ.

Як повідомляється, слідство встановило, що працівники Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних Сил України з квітня по червень 2019 року купили 11 тисяч бронежилетів, які не здатні захистити військовослужбовців від поразок вогнепальною зброєю.

В Офісі генпрокурора відзначили, що колишній чиновник не вжив жодних заходів, щоб не приймати таку продукцію, в результаті чого державі було завдано збитків у розмірі 42 млн гривень.

Всього в цій кримінальній справі повідомлено про підозру восьми особам, шість з яких у момент скоєння злочину перебували на керівних посадах в Міноборони.

Нагадаємо, сьогодні в Міноборони розповіли, коли закуплять ракетний комплекс «Нептун».

Раніше повідомлялося, що Міноборони планує придбати партію бойових безпілотників у Туреччини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: