Трамп остаточно переміг COVID-19 – речниця Білого дому

Читать на русском
Американський президент Дональд Трамп, який заявив про своє зараження коронавірусом на початку жовтня, вже остаточно поборов хворобу.
Фото: Win McNamee / Getty Images

Американський президент Дональд Трамп, який заявив про своє зараження коронавірусом на початку жовтня, вже остаточно поборов хворобу.

Про це з посиланням на доповідний лист особистого лікаря Трампа повідомляє прессекретарка американського президента Кейлі Макенані.

Зазначається, що Дональд Трамп остаточно поборов хворобу.

За словами лікаря Шона Конлі останні тести президента на коронавірус знову були негативними, що є доказом повної безпеки Трампа для оточуючих.

Повідомляється, що з клініки Трампа виписували не тільки на підставі тестів, але і за даними РНК і ПЛР-тестів і аналізу вірусної культури.

«Всеосяжні дані, відповідно до рекомендацій центрів з контролю і профілактики захворювань США про зняття обмежень на розповсюдження (інфекцій – ред. ) лягли в основу оцінки, зробленої нашою командою медиків, про незаразність президента», - зазначено в листі Шона Конлі.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявив, що відчуває себе сильним і енергійним після курсу лікування від COVID-19.

Також ми писали, що президент США, у якого на початку жовтня виявили коронавірус, провів на галявині перед Білим домом багатотисячний мітинг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: