Стало відомо, якою буде вартість нового iPhone

Читать на русском
iPhone X Plus або Max коштуватиме дорожче за тисячу доларів. Найбільше аналітиків заінтригувала  модель, яка може отримати 6,1-дюймовий дисплей і назву iPhone 9.
Ілюстраційне фото.

Новий флагман від компанії Apple, який може отримати назву iPhone X Plus або Max, коштуватиме дорожче за тисячу доларів.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише Reuters.

iPhone навчать розпізнавати рукописний ввідКомпанія Apple працює над створенням функції розпізнавання рукописного введення в реальному часі.

Новий телефон матиме екран розміром 6,5 дюймів (16,5 см). Він матиме OLED-дисплей із більш насиченими кольорами, а вартість нового смартфона може виявитися в районі 1,049-1,099 тисяч доларів проти поточної базової ціни для iPhone X у 999 доларів.

Другий телефон із 5,8-дюймовим OLED-дисплеєм, який, імовірно, отримає назву iPhone Xs, буде схожий на iPhone X, але з поліпшеним процесором.

Але найбільше аналітиків заінтригувала третя модель, яка може отримати 6,1-дюймовий дисплей і назву iPhone 9. Очікується, що на великому екрані використовуватиметься недорога технологія дисплея. Він більше буде схожий на торішній iPhone X, ніж на iPhone 8, пише видання.

Ця свіжіша модель могла б змусити покупців iPhone з трьох- і чотирирічними телефонами оновити свої гаджети, вважають аналітики.

Нагадаємо, 12 вересня Apple представить нові моделі своїх смартфонів iPhone.

Раніше Apple анонсувала випуск бюджетної версії смартфона.

Аналітик назвав ймовірні ціни на майбутні iPhone 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: