Синоптики прогнозують дощі та тумани

Читать на русском
У понеділок, 12 жовтня, погода в Україні буде дощовою лише на заході. Також у західних, північних, центральних і південних областях тумани.

У понеділок, 12 жовтня, погода в Україні буде дощовою лише на заході.

Згідно з даними Укргідрометцентру, у центральних і північних областях повітря прогріється від +17 до +22 тепла вдень, а вночі становитиме +9 +13 градусів.

Синоптики спрогнозували погоду у жовтніУ жовтні середня місячна температура в Україні очікується в межах 6-12 градусів тепла. У Криму і в Карпатах можливі заморозки.

У південно-східних областях очікується від +20 до +24 тепла. Вночі буде в межах +10 до +16 градусів.

На заході Україні стовпчики термометрів покажуть +15 до 19 тепла вдень. Вночі температура опуститься від +9 до +12 градусів. Дощі пройдуть в усіх областях регіону, крім Чернівецької та Рівненської.

У Києві буде від +19 до +21 тепла з мінливою хмарністю. Вночі очікується від +11 до +13 градусів. В області буде схожа температурна ситуація.

Також, як інформує пресслужба ДСНС, вранці 12 жовтня у західних, північних, центральних і південних областях туман, видимість 300-500 м.

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, якою буде погода в жовтні. Очікується, що середня місячна температура буде в межах + 6-12 градусів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: