У МОН закликали перевести школи на дистанційне навчання

Читать на русском
Для того, щоб убезпечити вчителів та учнів від зараження коронавірусом у школах, їх треба перевести на дистанційне навчання.
Фото: mon.gov.ua

Для того, щоб убезпечити вчителів та учнів від зараження коронавірусом у школах, їх треба перевести на дистанційне навчання.

Про це заявив т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.

Він зазначив, що для того, щоб убезпечити учасників навчального процесу, освітні заклади треба перевести на дистанційне навчання щонайменше на два тижні.

«Міносвіти спільно з МОЗ постійно моніторять ситуацію з поширення коронавірусної хвороби, зокрема і в закладах освіти. Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька – знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей», - закликав очільник МОН.

Шкарлет зауважив, що питання переведення на дистанційне навчання вирішують на місцях, але зараз важливо, аби центральна та місцева влада діяли спільно.

«Розумію всі виклики, перед якими постають керівники закладів освіти, вчителі та батьки. Ці виклики намагається долати весь світ. Найголовніше для нас зараз – не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей», - додав він.

Нагадаємо, протягом минулої доби коронавірус в Україні підтвердили у 5728 осіб. Від хвороби померли більше сотні пацієнтів з COVID-19, що є новим антирекордом.

Днем раніше в Україні виявили 5 804 випадків зараження коронавірусом. Хвороба забрала життя 89 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: