«Право на владу»: як пройдуть вибори під час карантину

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про місуеві вибори та ситуацію із карнатином.
Слово і діло

Сьогодні о 21.45 на глядачів каналу «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», під час якого головною темою стане епідемія коронавірусу в Україні.

В Україні щодня зростає кількість хворих на Covid-19. Попри надзвичайні заходи, вжиті урядом, та витрачені десятки мільярдів гривень, зупинити епідемію не вдається. Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями обговорить, чи готова влада зробити роботу над помилками, та що треба виправити негайно, аби переломити негативний розвиток подій. А також як вплинула пандемію коронавірусу на місцеві вибори в Україні.

У програмі візьмуть участь: народний депутат від фракції «Слуга Народу» Михайло Радуцький, голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов, народний депутат від фракції «Опозиційна платформа – За життя» Нестор Шуфрич, народна депутатка від фракції «Голос» Ольга Стефанишина, народний депутат, кандидат на посаду міського голови Чернігова від партії «За майбутнє» Антон Поляков, політичний експерт Валентин Гладких, власник мережі магазинів медичного обладнання Олексій Давиденко.

На онлайн-включеннях очікуються: голова Національної поліції Ігор Клименко, народний депутат, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця, волонтерка з Одеси Катерина Ножевнікова, лікар, кандидат на посаду міського голови Одеси від партії “За майбутнє” Сергій Калинчук, журналіст з Ізраїлю Сергій Ауслендер, медсестра з Італії Ірина Устіянич.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, що соціологи з'ясували, як коронавірус може позначитися на явці.

Також ми розповідали, які прохання з регіонів щодо виділення кошти на боротьбу з коронавірусом відхилив уряд.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: