Керівництво Пентагону пішло на карантин через коронавірус

Читать на русском
У США генерал Марк Міллі та декілька вищих чинів Пентагону пішли на карантин після зараження 
коронавірусом командувача Берегової охорони Чарльза Рея.
flickr

У США генерал Марк Міллі та декілька вищих чинів Пентагону пішли на карантин після зараження коронавірусом командувача Берегової охорони Чарльза Рея.

Про це повідомили в міністерстві оборони США.

Рей отримав позитивний тест на коронавірус, а напередодні він зустрічався в Пентагоні з іншими вищими військовими керівниками.

Помічник міністра оборони США зі зв'язків з громадськістю Джонатан Хоффман уточнив, що на зустрічі з Реєм були присутні, в тому числі керівники інших родів військ.

Для забезпечення безпеки все особи, які мали контакти з генералом Чарльзом Реєм, вирушили на карантин і тестування. Поки що ні у кого не виявили симптомів захворювання.

«Змін до оперативної готовності, а також в можливості виконання завдань збройних сил США немає. Вищі офіцери керівники можуть залишатися повністю здатними до виконання місій і виконувати свої обов'язки по альтернативних місцях дислокації», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп, якого вже виписали з медичного центру Уолтера Ріда після зараження коронавірусом, продовжить виконувати свої посадові обов'язки в спеціально відведених, ізольованих приміщеннях Білого дому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: