У МОЗ повідомили про рекордну кількість тестувань за добу

Читать на русском
В Україні за минулу добу провели понад 59 тисяч тестувань на коронавірус методом ПЛР та ІФА. Це рекордне число.
moz.gov.ua

В Україні за минулу добу провели понад 59 тисяч тестувань на коронавірус методом ПЛР та ІФА. Це рекордне значення за весь час пандемії.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу в середу, 7 жовтня.

Тестування на коронавірус в Україні: скільки досліджень зробили за останній місяцьЯк змінювалася кількість проведених тестів на COVID-19 в Україні. Співвідношення кількості тестів до рівня захворюваності.

«За минулу добу в цілому було здійснено 59 189 тестувань з них 32 376 досліджень методом ПЛР, а також 26 813 досліджень методом ІФА - це рекордна кількість тестів ПЛР, яке зроблено за час пандемії», - сказав він.

Глава МОЗ також розповів, що за минулу добу (крім антирекорду з числа нових хворих) був зафіксований рекорд за кількістю пацієнтів, що одужали.

«У нас сьогодні рекорд за кількістю людей, які одужали - 2 569 пацієнтів, які за минулу добу одужали і перемогли COVID-19», - зазначив Степанов.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 4753 осіб, зафіксовано 77 летальних випадків. Раніше в МОЗ повідомляли, що заповненість ліжок для COVID-хворих продовжує зростати і вже становить майже 54%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: