Шмигаль відреагував на завантаженість COVID-ліжок і новий антирекорд

Читать на русском
Глава Кабміну Денис Шмигаль відреагував на новий антирекорд з COVID-19 і завантаженість ліжок хворими більше ніж наполовину. .
kmu.gov.ua

Місцева влада та контролюючі органи повинні активніше проводити роз'яснювальну роботу з людьми щодо дотримання карантину через ситуацію з коронавірусом в Україні.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду в середу, 30 вересня.

Масові заходи під час карантину: чи дослухаються політики до порад МОЗНапередодні виборів місцеві лідери не стануть відмовлятися від публічних заходів під час активної фази агітації, вважає експерт.

Прем'єр нагадав, що в Україні знову зафіксовано антирекорд за кількістю нових випадків коронавірусу за добу. Також на сьогоднішній день в країні вже завантажені понад 50% ліжкомісць для пацієнтів з COVID-19.

«Вчора в нашій країні, на жаль, був новий антирекорд за кількістю хворих коронавірусом. Понад 4 тисячі осіб. Тільки в Харківській області 549 нових випадків», - сказав він.

Шмигаль наголосив, що уряд спеціально долучив місцеву владу до контролю за дотриманням всіх карантинних обмежень.

«Очікую від Держспоживслужби, від Міністерства охорони здоров'я, від місцевої влади більше спільної роботи, роботи з людьми. Роз'яснювальної, коммунікаціонної», - заявив глава Кабміну.

Шмигаль також закликав усіх українців більш відповідально ставитися до карантинних обмежень.

30.09.2020 Засідання УрядуКабМін

Нагадаємо, в Україні 30 вересня вперше було зафіксовано понад 4 тисяч нових хворих коронавірусом. Це - черговий антирекорд.

А 29 вересня в МОЗ повідомили, що в Україні завантаженність ліжок хворими коронавірусом і підозрою на захворювання перевищила поріг в 50% і склала 50,4%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: