Італія та Франція оговтуються після «історичних» повеней

Читать на русском
Північна Італія та південно-східні регіони Франції оговтуються після масштабних повеней, які вже були названі історичними.
Фото: ЕРА

Північна Італія та південно-східні регіони Франції оговтуються після масштабних повеней, які вже були названі «історичними». Стихія забрала життя щонайменше 2 осіб. Ще 25 вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє ВВС.

Зазначається, що повені розпочалися після того, як по регіону вдарив шторм «Алекс». Буревій приніс із собою сильні зливи – подекуди випало до 650 міліметрів опадів. Для цього регіону це норма за чотири місяці.

Внаслідок негоди на французько-італійському кордоні поблизу Альп було пошкоджено дороги та мости. Гірські населені пункти опинилися відрізаними від цивілізації.

До ліквідації наслідків негоди у Франції залучили армію. Військовики розчищають завали та намагаються відновити сполучення із високогірними населеними пунктами.

Боротьбу із наслідками повеней почали і в Італії. Тут на допомогу рятувальникам прийшли соціальні працівники. У гірських районах розчищують дороги та лагодять мости. В регіоні продовжує діяти штормове попередження.

Нагадаємо, повені на французько-італійському кордоні почалися кілька днів тому. В регіоні зафіксували випадіння рекордної кількості опадів.

Також ми писали, що внаслідок урагану у Греції загинуло троє людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: