Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню – штаб ООС

Читать на русском
На Донбасі 3 жовтня збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат і поранень у результаті ворожих пострілів не було.

На Донбасі 3 жовтня збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат і поранень у результаті ворожих пострілів не було.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Так, стрілецьку зброю противник застосовував у районі населеного пункту Майорськ, гранатомети різних систем - неподалік Причепилівки та Новоселівки Другої. На ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Мар'їнка противник вів вогонь зі стрілецької зброї та протитанкового ручного гранатомета.

Військовослужбовці збройних сил продовжують локалізувати осередки пожеж та надавати допомогу місцевим жителям. Так, вчора наші захисники працювали в населеному пункті Воронове, де внаслідок пожеж зруйновані будинки, пошкоджені водопровід, електромережі, газопровід і об'єкти інфраструктури.

Динаміка міграції в Україні: де живе найбільше зареєстрованих переселенцівНайбільше зареєстрованих переселенців живе в Донецькій, Луганській, Харківській областях та Києві.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об'єднаних сил відновлюють житлові будинки та об'єкти інфраструктури. За минулу добу вони відремонтували 10 будинків, на шести об'єктах роботи тривають. Крім того, саперами ДСНС знешкоджено більше ніж чотири гектари території в прифронтовому районі та передано на знищення 64 знайдених вибухонебезпечних предметів, відзначають в штабі.

З початку доби, 4 жовтня, порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Раніше парламентська фракція «Слуга народу» відклала виїзне засідання на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: