Осінні канікули у школах ймовірно перенесуть – МОЗ

Читать на русском
Осінні канікули у школах ймовірно перенесуть на 22 жовтня, щоб підготувати на місцях виборчі дільниці для виборів-2020.

Розглядається можливість перенесення осінніх канікул в школах на 10 днів раніше, ніж було заплановано, для того, щоб освітній процес, підготовка до виборів та вибори не перетиналися.

Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я — головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час круглого столу.

Ера торгів: про нові партійні альянси після місцевих виборівЦього року місцеві вибори докорінно змінять і розстановку політичних сил у парламенті. Як зміниться конфігурація, з ким доведеться домовлятися партії влади – прогнозував політолог Олександр Радчук.

«Ми проводили чергову конференцію з нашими освітянами, отримали пропозицію до того часу, поки дітей не посунуть на канікули, а таке питання розглядається, канікули хочемо зробити на 10 днів раніше, ніж було заплановано, для того, щоб освітній процес та підготовка до виборів, та виборчий процес не перетиналися», — розповів Ляшко.

Нагадаємо, осінні канікули в школах у МОН пропонують розпочати в четвер, 22 жовтня, і закінчити у п’ятницю, 30 жовтня, тобто не пізніше, ніж за два дні до виборів і завершити не пізніше, ніж через три.

Місцеві вибори призначено на 25 жовтня.

ЦВК вже затвердила форми і колір виборчих бюлетенів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: