Азербайджан заявив про знищення восьми «Градів» Вірменії

Читать на русском
Міністерство оборони Азербайджану повідомило про успішне знищення восьми ракетних установок Град. Системи належали вірменській стороні.
Фото: azadliq.org

Міністерство оборони Азербайджану повідомило про успішне знищення восьми ракетних установок «Град». Системи належали вірменській стороні в нагірно-карабаському конфлікті.

Як сказано у повідомленні на сайті Міноборони, самохідна реактивна система залпового вогню «Град» є російською розробкою. Військове відомство оприлюднило відео ударів.

Son saatlarda düşmənin daha səkkiz döyüş texnikası məhv edildiAzərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyi

Як повідомляється, унаслідок інтенсивних обстрілів з вірменської сторони, були пошкоджені 116 будинків, а також 26 цивільних об'єктів. Зараз Генеральна прокуратура Азербайджанської Республіки вживає всі необхідні заходи для забезпечення переслідування та покарання винних в обстрілі мирного населення.

Нагадаємо, вже четверту добу між Вірменією та Азербайджаном продовжуються бойові дії на території Нагірного Карабаху. Обидві сторони повідомляють про загиблих.

Країни відновили бойові дії в Нагірному Карабасі 27 вересня, взаємно звинувативши один одного в обстрілах.

В ОБСЄ та Радбезі ООН закликали сторони припинити вогонь та розпочати мирні перемовини. Баку та Єреван це зробити відмовилися.

«Слово і діло» розбиралося у витоках конфлікту та його подальшому розвитку до наших днів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: