ЦВК акредитувала 127 офіційних спостерігачів на місцевих виборах

Читать на русском
ЦВК у четвер акредитувала 127 офіційних спостерігачів на місцевих виборах. У тому числі акредитовані 14 спостерігачів від трьох іноземних держав.

ЦВК у четвер акредитувала 127 офіційних спостерігачів на місцевих виборах. У тому числі акредитовані 14 спостерігачів від трьох іноземних держав.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Передвиборчі порушення: які претензії висувають до кандидатів та членів виборчих комісійПідкуп виборців, порушення правил агітації та псування білбордів конкурентів притаманні для команд кандидатів на виборах.

Комісія сьогодні розглянула відповідні звернення від двох іноземних держав та міжнародної організації. За підсумками Центрвиборчком акредитував 8 офіційних спостерігачів на місцевих виборах: 2 - від Словаччини, 4 - від Казахстану і 2 - від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співпраці в Європі.

«Таким чином на місцевих виборах акредитовано 127 офіційних спостерігачів: 14 - від трьох іноземних держав і 113 - від п'яти міжнародних організацій», - розповіли в ЦВК.

Крім того, комісія акредитувала ще 2 офіційних спостерігачів від Міжнародної неурядової організації «Координаційна ресурсний центр» на довиборах до Верховної ради в одномандатному виборчому окрузі № 208.

Раніше ЦВК затвердила форми та колір виборчих бюлетенів на місцеві вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: