Стерненку знову призначили нічний домашній арешт

Читать на русском
Приморський райсуд Одеси залишив чинним запобіжний захід для активіста Сергія Стерненка у вигляді нічного домашнього арешту в Києві.
Фото Слово і діло

Приморський райсуд Одеси залишив чинним запобіжний захід для активіста Сергія Стерненка у вигляді нічного домашнього арешту в Києві.

Про це сам Стерненко повідомив у Telegram-каналі за підсумками сьогоднішнього засідання.

За його словами, сьогодні, 29 вересня, у райсуді Одеси заслухали клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За підсумками засідання суд ухвалив рішення: знову призначити Стерненку нічний домашній арешт у Києві.

Наступне засідання суду відбудеться 10 жовтня об 11:00.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд міста Києва відправив активіста Сергія Стерненка під цілодобовий домашній арешт 15 червня. Пізніше суд змінив адресу для відбування домашнього арешту Стерненко.

Раніше Стерненко вручили підозру в умисному вбивстві і незаконному носінні холодної зброї. Якщо вина буде доведена, активісту загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як відомо, у 2018 році на Стерненко було скоєно відразу три замахи. Під час третього, 24 травня, загинув нападник. Поліція розслідує загибель нападника як умисне вбивство. Стерненко стверджує, що захищався.

22 вересня Стерненко повідомив, що термін його домашнього арешту закінчився.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: