Стефанчук пригрозив штрафами нардепам за порушення карантину в залі Ради

Читать на русском
Перший заступник голови ВР Руслан Стефанчук має намір звернутися до МВС, щоб нардепів почали штрафувати за невиконання карантинних правил.

Перший заступник голови парламенту Руслан Стефанчук намір звернутися до МВС, щоб нардепів почали штрафувати за невиконання карантинних правил.

Про це він заявив на засіданні Ради у вівторок, 29 вересня.

Назарбаєв і президент Гондурасу: хто з політиків захворів на коронавірусКоронавірусом, зокрема, заразилися Нурсултан Назарбаєв, президент Гондурасу й російський прем'єр.

«Звертаюся до народних депутатів з великим проханням дотримуватися заходів санітарно-епідеміологічної безпеки. Я прошу надіти маски, які захистять і вас і колег, які знаходяться у вас. Крім цього, я вже втомився це повторювати, я хочу звернутися до міністра внутрішніх справ, щоб врешті-решт почали штрафувати народних депутатів за невиконання ними вимог, що стосуються дотримання засобів індивідуальної гігієни», - сказав Стефанчук.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що народний депутат і глава партії «Голос» Кіра Рудик заразилася коронавірусною інфекцією. Вона отримала позитивний тест на COVID-19.

Раніше перехворіла коронавірусом лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

А на минулому тижні про зараження COVID-19 повідомив ще один нардеп.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: