Стало відомо, скільки виплатили лікарням за роботу з хворими на CОVID-19

Читать на русском
Медичні установи України отримали вже понад 4,4 млрд гривень за допомогу пацієнтам з CОVID-19.
фото 5.ua

Медичні установи отримали вже понад 4,4 млрд гривень за допомогу пацієнтам з CОVID-19. Виплати здійснила Національна служба здоров'я України.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Доплати медикам і 500 тисяч робочих місць: що Кабмін обіцяв на початку карантину і що зробленоКабмін на початку карантину обіцяв програми допомоги бізнесу, доплати медикам і сотні тисяч нових робочих місць. Що виконано, а що – ні.

«На сьогодні НСЗУ виплатила понад 4,4 млрд грн медичним установам для надання допомоги пацієнтам з CОVID-19 або з підозрою на нього», - йдеться в повідомленні.

У Кабміні також розповіли, що на сьогодні НСЗУ законтрактувала для надання допомоги пацієнтам з COVID-19 і з підозрою на нього 25 центрів екстреної медичної допомоги, 316 медзакладів для допомоги пацієнтам в стаціонарних умовах і 935 медустанов, в яких створені мобільні бригади, які виїжджають до людей з підозрою на коронавірус.

Виплати від НСЗУ також отримала 151 медустанова, яка надавала стаціонарну допомогу пацієнтам з коронавірусом в квітні, але не входила до переліку обраних для госпіталізації лікарень.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов пообіцяв президенту Володимиру Зеленському, що лікарі отримають підвищену зарплату наприкінці вересня.

Раніше в МОЗ озвучили, які зарплати заклали для лікарів до держбюджету-2021.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: