Разумков прокоментував події в Нагірному Карабаху

Читать на русском
Азербайджан і Вірменія мають сісти за стіл переговорів через загострення ситуації в Нагірному Карабаху, вважає спікер Ради.
фото РБК-Україна

Азербайджан і Вірменія мають сісти за стіл переговорів через загострення ситуації в Нагірному Карабаху. Це необхідно, щоб не допустити нових жертв.

Таку думку висловив глава Верховної ради України Дмитро Разумков під час засідання погоджувальної ради у понеділок, 28 вересня.

Бої за Нагірний Карабах: Азербайджан заявив про понад 500 убитих вірменських військовихЧерез бойові дії в Нагірному Карабасі вбито понад 550 військовослужбовців Вірменії. Втрати серед військовослужбовців у Баку не уточнили.

«Сьогодні непрості часи для вірменського і азербайджанського народів. Ми як держава стурбовані тим, що відбувається, бойовими діями. І я від себе і від Верховної ради хотів би закликати всіх зробити максимум для того, щоб не гинули люди, і сісти за стіл переговорів для того, щоб зберегти життя і мирного населення, і громадян двох держав», - заявив Разумков.

Спікер ВР висловив надію, що саме таким шляхом будуть розвиватися події в Нагірному Карабаху.

Д. Разумков_ висловив співчуття щодо падіння військового літака в Харківській областіІнформаційне управління Верховної Ради України

Нагадаємо, вранці 27 вересня Вірменія і Азербайджан відновили бойові дії в Нагірному Карабаху, взаємно звинувативши один одного в обстрілі.

Вірменія ввела в країні воєнний стан і оголосила про загальну мобілізацію. Воєнний стан оголосили і в Азербайджані.

Багато зарубіжних країн, в тому числі Україна, закликали до припинення конфлікту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: