До Мінську стягнули військових і обмежили рух

Читать на русском
Біля Стели були помічені колони БТР. Також військова техніка розташована біля резиденції глави держави - Палацу незалежності.

Влада Білорусі стягнула до центру Мінська військову техніку та обмежила рух транспорту.

Про це повідомляє TUT.by в неділю, 27 вересня.

Біля Стели були помічені колони БТР. Також військова техніка розташована біля резиденції глави держави - Палацу незалежності. Серед інших очевидці побачили там автомобілі з колючим дротом, БМП і бронеавтомобілі.

«Біля ТЦ Галерея невідомі в масках і балаклавах, а також співробітники ОМОН перевіряють людей. Затримано як мінімум один чоловік, в руках у нього був букет з білих і червоних квітів», - сказано в матеріалі.

О 13:15 на вхід і вихід закрили центральні станції метро Площа Леніна, Жовтнева, Площа Перемоги, Площа Якуба Коласа, Купаловська, Немиги, Фрунзенська. Потяги слідують без зупинки на даних станціях.

При цьому прессекретар МВС Білорусі Ольга Чемоданова в Telegram заявила, що так силовики хочуть «уникнути НС».

«Сьогодні, 27 вересня, щоб уникнути надзвичайних подій міліцією вживатимуться заходи щодо обмеження руху як особистого, так і громадського транспорту, в тому числі метро», - написала Чемоданова і закликала не брати участі в несанкціонованих масових заходах.

Нагадаємо, сьогодні в Мінську починається масштабна акція протесту, яку раніше анонсувала опозиція. Кількох її учасників, які тільки йшли на місце збору, затримали білоруські силовики.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: