У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою. Українські захисники продовжують виконувати свої завдання за призначенням.
Фото - штаб ООС.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою. Українські захисники продовжують виконувати свої завдання за призначенням.

Як інформує штаб ООС, упродовж минулої доби, 24 вересня, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано одне порушення досягнутих домовленостей.

Генсек ООН назвав перемир'я в Україні «обнадійливим»Генеральний секретар ООН вважає перемир'я в Україні обнадійливим кроком для встановлення миру.

Режим припинення вогню противник порушив у вечірній час доби, здійснивши постріл з ручного протитанкового гранатомета у бік наших позицій поблизу Кам’янки. Постріл був не прицільним, тому українські захисники вогонь у відповідь не відкривали.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає. Від початку поточної доби, 25 вересня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша, жодних порушень з боку російсько-окупаційних військ не задокументовано. Втім військовослужбовці Об’єднаних сил, не втрачають пильності та перебувають у повній готовності дати адекватну відповідь на будь-які провокаційні дії ворога.

Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Нагадаємо, днями на Донбасі в районі населеного пункту Піски підірвалися на міні двоє українських військових. Вони отримали осколкові поранення.

Також вчора стало відомо, що у лікарні помер військовий, поранений снайпером у зоні ООС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: