«Право на владу»: хто буде наступним мером Києва

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі 1 плюс 1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про місцеві вибори та боротьбу за крісло мера столиці.
Слово і діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде битва за Київ. До виборів залишився місяць і найзапекліша боротьба між партіями та політиками точиться за столицю.

Хто буде наступним мером Києва? Що змінить закон про столицю? Як кандидати планують змінити місто? Все це – тема для дискусії у ток-шоу «Право на владу» цього четверга.

У програмі представлять результати незвичайного соціологічного дослідження, мета якого – зрозуміти, чи відчувають українці себе щасливими та від чого залежить наше щастя?

До розмови в студії запрошені Ірина Верещук – кандидатка на посаду міського голови Києва від партії «Слуга Народу», Сергій Притула – кандидат на посаду міського голови Києва від партії «Голос», Сергій Гусовський – кандидат на посаду міського голови Києва від партії «За майбутнє», Олександр Попов – кандидат на посаду міського голови Києва від партії «Опозиційна платформа - За життя».

Також у дискусії братимуть участь Ігор Палиця – голова політичної партії «За майбутнє», Олексій Кучеренко – кандидат на посаду міського голови Києва від партії ВО «Батьківщина», Віктор Глеба – архітектор, член Української академії архітектури, Олександр Качура - народний депутат від фракції «Слуга Народу», Інна Совсун - народна депутатка від фракції «Голос».

До розмови також запрошено чинного міського голову Києва Віталія Кличка. Цікаво, чи наважиться він на інтелектуальний раунд політичної боротьби в прямому ефірі?

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика не співпадають з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» проаналізувало, як виконує обіцянки мер Києва Віталій Кличко.

Також ми подивились, які основні кандидати на пост міського голови будуть конкурувати з чинним мером.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: