У Білорусі знову розпочалися акції протесту, силовики застосували водомет

Читать на русском

Біля стели Мінськ - місто герой під час розгону активістів постраждала жінка. В якому стані вона знаходиться і наскільки важкі ушкодження вона отримала, поки що невідомо.

У Білорусі з новою силою спалахнули протести після інавгурації Олександра Лукашенка.

Про це повідомляє Tut.by.

Біля стели Мінськ - місто герой під час розгону активістів постраждала жінка. В якому стані вона знаходиться і наскільки важкі ушкодження вона отримала, поки що невідомо.

При цьому силовики використовують водомети з фарбою. На тротуарах з одного боку люди в чорному, з іншого в оливковому витісняють людей. Техніка зі стели поїхала в бік Немиги слідом за людьми.

Свідки також помітили біля ТЦ Арена Сіті велику колону спецтехніки, яка рухалася в напрямку центру міста.

t.me/radiosvabodaTUT.BY. Политика

Вже відомо про те, що в Мінську під час жорсткого розгону акції протесту проти Олександра Лукашенко затримали понад 10 учасників мітингу. Точна кількість затриманих поки що встановлюється.

Про це заявила прессекретар ГУВС Мінського міськвиконкому Наталія Ганусевич у коментарі російському агентству РІА Новости.

Ганусевич підтвердила, що сьогодні силовики проводили затримання за участь в нібито несанкціонованому заході. Вона оцінила кількість затриманих як понад десять. Крім того, представниця міліції підтвердила застосування водометів проти учасників акції протесту в Мінську.

Як раніше повідомлялося, в середу, 23 вересня, білоруська міліція перейшла на посилений режим несення служби. Сьогодні в країні плануються акції протесту через таємну інавгурацію Олександра Лукашенка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: