На Закарпатті згорів чоловічий монастир

Читать на русском

На Закарпатті вночі сталася пожежа у чоловічому монастирі. Як повідомляє пресслужба ДСНС України, пожежники врятувати трьох монахів.
Фото - ДСНС.

На Закарпатті вночі сталася пожежа у чоловічому монастирі. Як повідомляє пресслужба ДСНС України, пожежники врятували трьох монахів.

«22 вересня о 23:31 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у будівлі для проживання монахів на території Свято-Іоанно-Богословського чоловічого монастиря Мукачівської єпархії УПЦ, що в селі Сільце Іршавського району. Загорілося дерев’яне перекриття між першим та другим поверхом споруди», - сказано у повідомленні.

Як з’ясувалося, всередині будівлі залишилися троє монахів. Рятувальники вивели їх на вулицю, однак чоловіки, перебуваючи у шоковому стані, намагалися повернутися до споруди, що палала. Тож бійці ДСНС утримали їх, захистивши від небезпеки. О 00:41 вогнеборці локалізували пожежу та о 04:55 – остаточно її ліквідували.

Внаслідок пожежі знищено покрівлю на площі 120 кв. м, меблі, вікна і двері. Крім цього, пошкоджено стіни та перекриття будівлі для проживання монахів. Суму завданих збитків, як і причину появи вогню, встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, сьогодні вранці під Києвом загорівся шестиповерховий житловий будинок. До гасіння були залучені 36 рятувальників і 7 одиниць техніки ДСНС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: