Степанов заявив про приріст хворих на COVID-19 протягом тижня

Читать на русском
В Україні кількість хворих на коронавірус за тиждень зросла майже на 3 тисячі - в порівнянні з тижнем раніше. Також зростає кількість госпіталізацій.
kmu.gov.ua

В Україні кількість хворих на коронавірус за тиждень зросла майже на 3000 - порівняно з тижнем раніше. Також зросла кількість госпіталізованих пацієнтів.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу в понеділок, 21 вересня.

Коронавірус в Україні: в яких областях найбільше заражених за добуНайбільше нових випадків зараження коронавірусом виявили у Києві, Харківській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Одеській, Івано-Франківській, Київській і Дніпропетровській областях.

«За минулий тиждень, тобто з понеділка по неділю, у нас захворіло 21 556 осіб. При цьому на позаминулому тижні було 18 729 осіб. Майже на 3000 більше хворих за тиждень», - розповів Степанов.

Також, за його словами, збільшилася і кількість госпіталізацій з підтвердженим діагнозом COVID-19.

«За минулий тиждень ця цифра склала - 3740 пацієнтів. Це також більше, ніж позаминулого тижня, де була цифра 2 920 осіб», - додав глава МОЗ.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 2675 осіб. Всього на 21 вересня зафіксовано вже понад 178 тисяч випадків COVID-19.

На минулому тижні МОЗ оновив протокол лікування COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: