У поліції розповіли подробиці нападу на Балуха

Читать на русском
Сьогодні правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у нападі на кримського активіста і колишнього ув'язненого Володимира Балуха.
Фото: Крим.Реалії

Сьогодні правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у нападі на кримського активіста і колишнього ув'язненого Володимира Балуха. Ним виявився киянин, 1988 року народження.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Відзначається, що конфлікт у затриманого з активістом стався на побутовому ґрунті.

За даними поліції 7 вересня чоловік прийшов в гості до знайомого, який працює охоронцем в одному з ресторанів. Того вечора Володимир Балух разом з друзями відзначали річницю визволення з полону в ресторані Козак. Близько опівночі він вийшов із закладу і попрямував до ресторану Edem.

«Там у нього виник конфлікт із невідомим. Чоловік ударив його ногою - потерпілий впав і втратив свідомість. Після цього зловмисник зник, не надавши потерпілому допомогу», - йдеться в повідомленні.

Вранці Балуха доставили до лікарні.

«Під час досудового розслідування правоохоронці встановили та опитали свідків цієї події, провели низку оперативно-розшукових і слідчих дій. В результаті поліцейські встановили підозрюваного», - йдеться в повідомленні.

Затриманому було повідомлено про підозру у здійсннні кримінального злочину, передбаченого статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 121) Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, Володимира Балуха побили в столичному Гідропарку в ніч на 8 вересня. Його госпіталізували, у нього зламана рука і ключиця, а також черепно-мозкова травма.

Сьогодні в МВС повідомляли про затримання підозрюваного в нападі на Балуха.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: