На сесії Європейського регіонального комітету ВООЗ обговорять протидію пандемії COVID-19

Читать на русском
У понеділок, 14 вересня, розпочнеться 70-та сесія Європейського регіонального комітету Всесвітньої організації охорони здоров'я. На порядку денному протидія пандемії COVID-19.
Фото - «Слово і діло».

У понеділок, 14 вересня, розпочнеться 70-та сесія Європейського регіонального комітету Всесвітньої організації охорони здоров'я. На порядку денному протидія пандемії COVID-19.

«14-15 вересня 2020 року міністри охорони здоров’я та представники 53 держав-членів Європейського регіону ВООЗ, партнерські організації та представники громадянського суспільства обговорять тут питання охорони здоров’я», — йдеться у повідомленні у Twitter.

МОН просить 3 млрд з Фонду боротьби з COVID: як хочуть витратити коштиМОН хоче закупити для шкіл маски і засоби дезінфекції. Для цього з Фонду боротьби з коронавірусом просять 3 млрд.

Зазначається, що сесія пройде у віртуальному форматі.

Головне на порядку денному:

  • протидія пандемії COVID-19 і отриманий при цьому досвід;
  • нова Європейська програма роботи на 2020-2025 роки «Спільні дії для поліпшення здоров’я»;
  • перетворення в регіоні;
  • бюджет на 2022-2023 роки.

Нагалаємо, у світі більше 28 млн осіб інфіковано COVID-19. На ранок 14 вересня загальна кількість померлих від інфекції складає 922 525, одужали 19 539 358 людей.

Також у Києві набули чинності нові карантинні обмеження. Через потрапляння міста до «помаранчевої зони» змінили правила проведення масових заходів, роботи вишів, лікарень та перевезень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: