У МЗС і представництві президента відреагували на «вибори в Криму»

Читать на русском
У МЗС України і представництві президента України в Криму засудили так звані регіональні та місцеві вибори, які пройшли 13 вересня.
Антон Кориневичukrinform.ua

У МЗС України і представництві президента України в Криму засудили так звані «регіональні та місцеві вибори», які пройшли в окупованому Криму 13 вересня.

Про це повідомили пресслужби відомств.

Деокупація Криму: що потрібно для реалізації стратегіїДля реалізації будь-якої стратегії необхідна єдина позиція щодо критичних питань, а висловлювання власних позицій, що протирічать державній позиції, неприпустимі, вважає експерт.

Зокрема, постійний представник президента України в АРК Антон Кориневич заявив, що «вибори» в Криму є продовженням порушень Росією державного суверенітету і територіальної цілісності України.

«Відсутність поваги до Конституції України, українським законодавством, а також нормам міжнародного права є давньою візитною карткою Російської Федерації», - зазначив Кориневич.

У той же час в Міністерстві закордонних справ України заявили, що всі причетні до підготовки та проведення незаконного «голосування» в Криму несуть відповідальність відповідно до законодавства України.

Як відомо, в Криму 13 вересня пройшло голосування на так званих виборах «губернатора Севастополя» і «довиборах» «депутатів» так званої «державної ради Республіки Крим» і «Сімферопольської місцевої ради».

Нагадаємо, раніше в МЗС розповіли, як будуть повертати Крим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: