Акції протесту в Мінську: до міста стягують військову техніку

Читать на русском
Видання опублікувало відео, на якому колона з військової техніки, автозаків та машин з колючим дротом рухається по проспекту Незалежності в Мінську.

Сьогодні в Мінську планується проведення масштабної акції протесту під назвою «Марш героїв». Перед початком акції до білоруської столиці почали стягувати автозаки і військову техніку.

Про це повідомляє білоруське видання TUT.by.

Позиція України щодо ситуації в Білорусі: яку роль міг би відіграти КиївУкраїна могла б зіграти важливу роль у поваленні режиму Лукашенка, вважає білоруський опозиційний політолог.

Видання опублікувало відео, на якому колона з військової техніки, автозаків та машин з колючим дротом рухається по проспекту Незалежності в Мінську.

Відзначимо, щовихідних в Мінську проходять масштабні акції протесту через фальсифікації виборів президента. Акції протесту в країні тривають із 9 вересня. Минулої неділі учасники протесту знову приходили до резиденції чинного президента Олександра Лукашенка, яку охороняли військові БТР та силовики.

Нагадаємо, в Білорусі вже понад місяць тривають акції протесту проти підсумків виборів президента, на яких переміг Олександр Лукашенко.

У МВС Білорусі розповіли, скільки осіб затримали на акціях протесту 11 вересня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: