У МОЗ перерахували умови допуску уболівальників на міжнародні матчі

Читать на русском
У МОЗ допускають часткове залучення вболівальників на матчі збірної України і єврокубкові ігри. Однак для цього необхідно дотримуватися низки умов.
facebook com uafukraine

У МОЗ допускають часткове залучення вболівальників на матчі збірної України і єврокубкові ігри. Однак для цього необхідно дотримуватися низки умов.

Про це йдеться в повідомленні Української федерації футболу.

Повідомляється, що «карантинна постанова» № 641 передбачає можливість проведення матчів з уболівальниками, але з урахуванням карантинної зони.

Зокрема, в регіонах з «зеленим» або «жовтим» рівнем потрібно забезпечити вимоги про перебування не більше однієї людини на 5 квадратних метрів, а також фізичну дистанцію між уболівальниками.

У регіонах з «помаранчевим» і «червоним» рівнем матчі мають проходити за участю не більше 220 осіб і не більше однієї людини на 10 квадратних метрів.

Відзначимо, збірна України з футболу зіграє наступні матчі 10 і 13 жовтня на НСК «Олімпійський» в Києві, який з 14 вересня буде у «помаранчевій зоні». Відповідно на поліпшення епідемічної ситуації залишилося менш як місяць, інакше масовий допуск уболівальників буде під питанням.

Крім того, рекомендується організувати продаж квитків і розподіл уболівальників по секторах таким чином, щоб не виникало скупчень. На сектор слід допускати не більше 25% від загального числа, яке може цей сектор вмістити. Також необхідно забезпечити наявність вільних місць спереду, ззаду, збоку і по діагоналі.

Таким чином, МОЗ вважає за можливе частковий допуск уболівальників на матчі, в тому числі й міжнародні, з дотриманням встановлених заходів.

Раніше МОЗ в тестовому режимі дозволило присутність вболівальників на стадіонах під час двох матчів в липні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: