Рівень вакцинування в Україні зріс – МОЗ

Читать на русском
Станом на 10 вересня кількість вакцинацій після попереднього зменшення, зросла. Але все одно необхідно, щоб був досягнутий рівень охоплення імунізації до 95 відсотків.
112-Україна

Станом на 10 вересня кількість вакцинацій після попереднього зменшення, зросла. Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

«За останні роки ми досягли більш-менш таких показників по вакцинації, але на початку пандемії ми побачили внаслідок введення карантинних заходів, що цей рівень щеплень впав. Зараз, на початку вересня, ми бачимо, що в цілому по країні кількість вакцинацій зросла, але все одно для нас дуже важливо, щоб в найближчі 4 місяці ми повністю увійшли в той графік, який планували. Для всієї країни необхідно, щоб всі робили ці щеплення за графіком, і щоб ми досягли рівня охоплення імунізації до 95%», – зазначив Степанов.

Також міністр наголосив, що всі ці вакцини куплені, вони всі знаходяться в регіонах та вони безкоштовні. Мається на увазі ті вакцини, які стоять в календарі щеплень, які розраховані для дітей. За ці вакцини вже заплатили, заплатили своїми податками.

Нагадаємо, за даними МОЗ, смертність від COVID-19 впала майже на третину.

Пізніше у МОЗ назвали регіони з найбільшим добовим приростом хворих на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: